Camilla föddes i Göteborg april 1982. Fyra år gammal fick hennes föräldrar jobb i Portugal och hela familjen flyttade dit. Där bodde hon i hela 15år.

Camilla Hennes ridkarriär började på en ponnyklubb i Portugal, när hon var endast 5 år gammal. När hon fyllde 10 år fick hon sin första ponny, Smarty Boy, som vi kallade för "Smarren". Han köptes av Ylva Lovén Swärd i Skövde och transporterades ända ner till Cascais, Portugal. Camilla och "Smarren" hann tävla upp till 1.20m hoppning och MSV dressyr bland stora hästar då ponnytävlingar inte fanns i Portugal på den tiden. Sen fick lillasyster Sandra ta över. Camilla var bara 13 år när hon fick sin första häst Inak, som också köptes genom Ylva Lowén Swärd.

Hon tävlade flitigt under sin tid i Portugal och när hon började komma upp i klasserna  var Pappa Hans och Mamma Cecilia villiga att satsa på riktigt bra hästar. Hon fick fantastiskt fina hästar som köptes in från Royne Zetterman, Fiva, Kourville, Adrienne, Zeb och Critere kom in i Camillas och Sandras liv, vid olika tillfällen och hjälpte de båda systrarna att komma upp i de riktigt stora klasserna. Hon tävlade i Spanien på The Sunshine Tour och kvalade till final på 1.40 höjder båda gångerna. Camilla fick till och med tävla på Lissabons internationella CSIO tävling för Sverige där hinderhöjden låg på 1.45m.

När hon hade gått ut gymnasiet flyttade de hem till Sverige igen. Där köpte de en gård strax utanför Trelleborg i södra Skåne och förvandlade den till en stor hästgård med 23 boxplatser, ridhus, 2 utomhusbanor och 2 stor boningshus. Systrarna fortsatte sin tävlingskarriär hemma i Sverige, också här med stora framgångar i MSV klasser. Camilla kom 3:a och fick brons i Skånska Mästerskapen och Sandra kvalde in till SM för juniorer.

År 2006 tog Camilla sin tränar licens i hoppning på Flyinge Kungsgård och bestämde sig för att satsa allt på en egen verksamhet.

Idag så driver hon en hästverksamhet på Libacka Gård, som heter CK Horselife AB. Där pågår en privat träningsverksamhet för ryttare med eller utan egna hästar och ponnyer. Hon erbjuder medryttarplatser och lektioner på hennes fantastiska läromästare, hyr ut boxplatser till ryttare med egna hästar, har även en liten skala försäljning av sporthästar och ponnyer. De föder även upp nya stjärnor varje år på sina egna pensionerade tävlings ston.