Vårat koncept passar ryttare som söker kvalitets ridning i smågrupper på välutbildade hästar. Anläggningen har hög standard och många faciliteter, så som ridhus, utebanor, uppvärmd sadelkammare med toalett, dusch och kök.

Vi har ett flertal hästar på gården som vi använder i en privat träningsverksamhet. Hästarna som vi använder i verksamheten är rutinerade och mycket välridna. De är tävlade och tränade från LB-MSV nivå. De används i 3-5 lektioner per vecka, resterande dagar rids de ut eller vilar. Vi har endast kvalitets material till hästarna och erbjuder bekväma märkessadlar till dressyr och hoppning. Camilla Köster, som är licensierad C-tränare i hoppning driver CK Horselife och håller i en del av träningarna. Sen har vi 3 andra tränare på plats varje vecka, Sussi Pennander, Karin Toet och Magdalena Regårdh. Alla mycket rutinerade tränare och tävlingsryttare.

Camilla Köster C-tränare i hoppning

Camilla är den som driver verksamheten och håller i de flesta träningar. Hon tog sin tränarlicens på Flyinge Kungsgård och gick även parallelt en kurs via SLU med inriktning på avel, ughästar och dess träning. Camilla har själv tävlat både dressyr och hoppning på MSV nivå men valde till sist att satsa på hoppningen. Hon har representerat Sverige utomlands och har plockat många vinster och placeringar upp till 1.40m. Camilla kom bland annat 3a i Skånska mästerskapen och kom även till final i The Sunshine Tour i Spanien två år på raken. Idag ängnar Camilla sig mestadels åt att träna andra. Hon lägger stor vikt i markarbetet och dressyren på sina elever, trotts sin hopp passion. Camilla planerar att återvända till tävlingsbanan inom en snar framtid, men hon vill först lägga sin tid på att bygga upp denna unika hästverksamhet.

Ridlektioner på våra hästar i små grupper, max 5 elever

Du får träna både hoppning, dressyr och markarbete. Under sommaren så rider vi även ut längs fälten och till stranden. Vi har även dressyr och hopp special för de ryttare som endast vill träna ren dressyr eller enbart hoppning.

 • Markarbete, Gymnastik och Dressyr grupp för Camilla Köster kostar 360kr för 60min. Här tränas hoppning, Dressyr och Markarbete.
 • Rider man regelbundet köper man 5 kort för 1800kr.
 • Hoppnings special för Magdalen Regårdh 400kr för 60min max 5 ekipage. Här är det enbart hoppning.
 • Rider man regelbundet i hoppgruppen köper man 5 kort för 2000kr.
 • Dressyr special för Sussie Pennander 360kr för 60min max 5 ekipage.
 • Rider man regelbundet i Dressyr Special gruppen köper man 5 kort för 1800kr.

Privatlektioner

Man kan även rida privat lektion i de olika disciplinerna. Passar de ryttare som vill unna sig ett lite mer intensivt träningspass.

 • Pris:400kr för 30min
 • Pris: 500kr för 45min(Vill man hoppa privat måste man ta 45min)

Dressyr special för Karin Toeth

2-3 lördagar i månaden kommer dressyr tränaren Karin Toeth hit för att instruera. Karin rider och tävlar själv på svår nivå inom dressyren. Hon är född och uppvuxen i Holland och har arbetat för stora ryttare som Anky Van Grunsven. Varje ekipage rider en halvtimme privat och hästarna ska vara uppvärmda innan lektionen börjar. Antingen rider man på våra kvalitets hästar eller så tar man med sig egen häst.

 • 300kr/egen häst (30min)
 • 400kr/våra hästar (30min)

Ridlektioner på egen häst eller ponny

Hoppning, dressyr eller markarbete. Ridhus och anläggningavgifter tillkommer för dig som inte står uppstallad här. 50kr per ekipage.

 • Pris: 250kr i grupp med max 5 ekipage
 • Privat: 300kr 30min
 • Privat:350kr 45min

Vi tar emot elever på alla nivåer utom nybörjare.

Terräng

Terrängträning på Fredshögs Gård.
Under vår, sommar och höst så rider vi ner till Fredshögs Gård som ligger ca 4km från oss. Terrängbanan ligger vackert nere vid stranden och hinderhöjderna ligger mellan 0.70m-1.10m så alla kan vara med. Camilla Köster, legetimerad C-tränare i hoppning följer med och instruerar eleverna. Man anmäler sig till Camilla som intresserad så bokar hon banan när minst 5 elever har anmält sig.

 • Pris: Våra hästar 350kr
 • Pris: Egen häst 250kr

Betalning

Lektionerna betalas in i förskott på Bankkonto SEB 5167-1013948. OBS! Det är en överföring då det är ett Bankkonto. Skriv ditt namn och fösta bokstav på efternamn ex: Camilla K